Twintips

Løse inserts – Løse plugs – Ødelagt rail – Skader fra sten mm.

Skal jeg smide mit board ud?

Ja, hvis dit twintip er knækket midt over – Det er til gengæld meget sjældent at det sker mere – Moderne boards er fantastisk stærke.

Det kan som regel ikke lade sig gøre at reparere et moderne TT board der er alvorligt skadet, uden at det går ud over de oprindelige egenskaber såsom flex og styrke.

Er der tale om “mindre” skader – Såsom kantskader, mindre delamineringer, ridser, ødelagte plugs og finnehuller, så kan det oftest lade sig gøre – Det vigtigste er at boardet hurtigt kommer til reparation – Altså ikke noget med at sejle videre. Skader har det nemlig med at blive større jo mere de belastes – Værst er det hvis der når at trænge for meget vand ind i en eventuel trækerne – Så kan skaden være uoprettelig.

Kite Surfboards

Ødelagte finnebokse – Pinholes – Skader på rails – Gennemtrædninger – Bløde områder

Er det din bølgeslæde der har fået et fur, så kan de fleste reparationer laves uden større problemer. Man skal selvfølgelig have øje for prisen på reparationen – Er det et gammelt board med mange dings og frakturer kan det være en bedre idé at bruge pengene på et nyt board.

De fleste nyere kitesurfboards er lavet stærkt og med den rigtige ekspertise kan de repareres og blive så gode som før skaden.

finne_boks_replacement

FCS finneboks udskiftes

Directionals – Raceboards – Foilboards – Foils

Både foils og board kan komme galt afsted. For boards gælder det samme som for kitesurfboards – Det meste kan lade sig gøre at reparere.

Skader på foils vil ofte kunne repareres – Da foils er en avanceret konstruktion kan reparationen godt komme til at koste nogle penge – Det gør et nyt foil også. Indhent altid tilbud!